Baby-salmesang i Aarup kirke

Nyt hold starter onsdag d. 2. november 2022

Hvem:   Tilbuddet er for forældre (bedsteforældre) med børn i alderen ca. 0-11 mdr.

Hvor: Aarup kirke. Undervisningen varer ca. 40 min.

Hvornår: kl. 9.30 på onsdage, fra d. 2. november til og med d. 7. december

Tilmelding: Til Elisabeth Koch

Mobil:   2483 5848
                      E-mail: organist@aarupkirke.dk

NB!!

EGET TÆPPE SKAL MEDBRINGES!!!

Morgensang

Hver fredag morgen kl. 9 – 10 er der morgensang i Sognehuset. Første gang efter sommerferien er fredag d. 26. august. Vi synger lige hvad vi har lyst til fra højskolesangbogen og salmebogen og en mappe med nye sange fra forskellige andre sangbøger. I midten holdes kaffe/chokolade/snakke – pause. Det er en fantastisk måde at begynde dagen på!

Nørkle café

Nørkle Cafeen i Rørup  er flyttet til Sognehuset i Aarup, da vi har for lidt plads i vores Graverhus i Rørup

Alle er velkomne til at komme og nørkle sammen med os eller bare få noget samvær.

Vi broderer, strikker og hækler bl.a. ting til Kirken.

Hver anden onsdag (onsdag i ulige uger) fra kl. 14 – 16

Har i spørgsmål

Kan jeg træffes på Tlf.   22 86 86 54

Annelise

Aftenkor

Aarup kirkes Aftenkor, som øver hver tirsdag  i Sognehuset kl. 17 – 18.30.
Korets fornemste opgave er at synge til forskellige kirkelige arrangementer i Aarup kirke. Koret skal denne sæson medvirke ved følgende gudstjenester i Aarup kirke: 9 læsninger d. 4/12 kl. 16, Skærtorsdag d. 6/4 kl. 19, Befrielsen d. 4/5 kl. 21 og 2. pinsedag d. 29/5.

Korprøverne slutter altid med kaffe, chokolader og hyggesnak.

Vi vil rigtig gerne have flere med i koret, så har du en god/glad stemme og lyst til at arbejde målrettet med mange forskellige sange, som passer til de skønne kirkelige højtider, så kontakt Elisabeth Koch, som er korets leder: tlf. 24835848 eller på mail eack@outlook.dk