Krybbespil torsdag

Torsdag d. 14. december spillede 7.A krybbespil for Aarupskolens 0 og 1 årgang. Krybbespillet var i år udvidet med både en Skriver, en general og to trampende soldater, samt så var der indkøbt en del nye kostumer. Med sang, musik og skuespil ledte kejser Augustus, Skriveren, Evangelisten Lukas, de tre vise mænd, hyrderne, englen Gabriel og hans englekor, soldaterne, generalen, borgerne, kromanden, den hellige familie og selvfølgelig kirkenisseaben Børge de yngste skolebørn fra Aarup kirke, over himlen, til marken, byporten i Betlehem, til kroen for at slutte i stalden på marken, hvor det lille Jesusbarn blev født julenat. Skolebørnene lyttede meget intenst og sang med på alle sange og salmer - særligt Børges slagsang vakte stor glæde. Skolebørnene havde lavet stjerner og små gaver, samt hjalp 7.A med at finde både Børge og siden også hans kuffert, således de kunne komme afsted på den dejlige rejse mod glæden.

Der skal lyde en stor tak til 7.A, Kuno, Elisabeth, Daniel og Anna, som spillede violin og tværfløjte, samt til Ulla for praktisk hjælp. Ligeledes skal der lyde en tak til skoleelever og lærere, fordi de havde lavet de mange forberedelser og fordi de alle "levede" sig helt og fuldt ind i julekrybbespillets univers.

Som et lille kuriosum fortalte een af lærerne meget glad efter krybbespillet: "Det er jo min gamle klasse - hvor er det hyggeligt at møde dem igen og så hvor dygtige de er" - en stor og velfortjent ros!