Aarup/Rørup Voksenkor

Er et blandet kor bestående af pt. 32 medlemmer fordelt på 3 stemmer: sopran, alt og bas.

Koret øver tirsdag formiddag kl. 9.00 – 11.00 i Bredgade 78, Aarup kirkes Sognelokaler.

Efter hver korprøve er der hyggeligt samvær over en kop kaffe.

Koret medvirker til forskellige højtider i de 2 kirker samt samarbejder med andre kor i flere sammenhænge i løbet af året.

Koret er et rent amatørkor, hvor sangerglæde og det sociale aspekt er i højsædet. Enhver kan deltage - og synge med sit næb !

Et par gange årligt synger koret på tværs af generationerne sammen med de børn og unge, som også er tilknyttet vore kirker.

Sangerne får i løbet af sæsonen mulighed for at deltage i korstævner – og træf. Senest det store stævnekor i Assens Arena, som var arrangeret af Assens Sangkraftcenter.

Korleder er organist Elisabeth Koch, som kan træffes på enten tlf.nr. 24 83 58 48 eller mail eack@stofanet.dk

Der er altid plads til flere sangere !