MUSIKMOSAIK

I Aarup kirke søndag d. 20. oktober kl. 15

Flauti con Amore med Anne Buch Hansen.

Blokfløjtekvartetten Flauti con Amore, som består af Jeanett Astrup von Thimm, Kirsten Buskbjerg Lübker, Tine K. Skau og Elisabeth Koch, giver sammen med organist Anne Buch Hansen koncert i Aarup kirke søndag d. 20. oktober kl. 15.00.

Kvartetten har til denne lejlighed sammensat en mosaik af velklingende, sjov og underholdende musik, der bringer os vidt omkring.

Tidsmæssigt spænder programmet fra musik komponeret af John Dowland, som var ansat ved Christian d. 4.s hof til, et nyt værk af Kai Stensgaard komponeret til Flauti con Amore.

Ved flere af programpunkterne udvides den relativt spinkle blokfløjteklang med lyden af ”Instrumenternes Dronning”, som orglet bliver kaldt, som i sig selv består af et hav af piber i alle størrelser.

Flauti con Amore spiller også på mange blokfløjter i forskellige størrelser fra ca. 10 cm til 2 meter - dog max på to af gangen!

Efter koncerten er der et glas vin og mulighed for at få en hyggesnak med musikerne og se instrumenterne.

Alle Helgen

Søndag d. 3. november kl. 19
afholdes Alle Helgen gudstjeneste i Aarup kirke

I gudstjenesterne vil navnene på dem som er døde siden sidste