Krybbespil onsdag

Onsdag d. 13. december spillede konfirmanderne fra Aarupskolens 7.B og D julekrybbespil for børnehaverne i Aarup. Konfirmanderne har øvet de sidste 2 onsdage i kirken på selve krybbespillet og på de sange og salmer, som er med til at gøre krybbespillet til en festlig begivenhed for både børnehavebørn, konfirmanderne og de voksne. 35 glade og modige konfirmander viste krybbespillet hvor både kejser Augustus, en skriver, evangelisten Lukas, en glad kromand som serverede risengrød, en general og hans romerske hær, en flot ærkeengel og hans engle kor, de tre vise mænd, jomfru Maria, Josef, hyrder og borgere alle var meget koncentrerede og spillede indlevende.

Børnehavebørnene og deres voksne hyggede sig og hjalp både med at finde kirkenisseaben Børge, hans kuffert, ligesom de havde lavet både fine stjerner og gaver, som de gav til det lille Jesusbarn i stalden.

Der skal lyde en stor tak til konfirmanderne, til Daniel, Anna, Kuno og Elisabeth for sang og musik og til Ulla for praktisk hjælp.